Tekstgrootte
новые флеш игры.

Posterenkse Feesten 2019

Categorie: Nieuws

Шаблоны Joomla здесь.

Zaterdag 25 Mei

In Posterenk wordt op zaterdag 25 en zondag 26 mei alweer de 17e editie van Posterenkse Feesten georganiseerd. De aftrap van het weekend is anders dat we de laatste jaren gewend zijn. Er wordt een POP-Quiz georganiseerd. Het lijkt op het TOP2000 café met muziek en video beelden waarbij verschillende groepen tegen elkaar strijden en de juiste antwoorden proberen te vinden over muziek, geluiden van muziekinstrumenten en videobeelden. Het is een interactieve avond waarbij iedereen kan meedoen. Je kunt je opgeven als een groep, buurt etc. uit Posterenk, Wilp en Bussloo. Tussendoor kan er natuurlijk gedanst worden. Opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Zondag 26 Mei

De zondagmiddag staat weer in het teken van de molenspelen, gezelligheid en muziek. 

Vanaf 13:30 spelen we weer een aantal aantrekkelijke molenspelen. Hierbij gaat het niet om kracht of snelheid maar behendigheid en plezier voor deelnemers en publiek. Het “Molentouwtrekken” zal niet ontbreken en spellen als “Sponsbob” en het “Letterspel” zorgen voor de nodige hilariteit. Door de gevarieerde opzet spelen jeugd en volwassenen tegen elkaar. De jeugd zal weer proberen hun eigen ouders te verslaan. Het is een korte activiteit aan het begin van een mooi programma, dus mis het niet en kom op tijd. Voor de kinderen is er een springkussen en nog andere activiteiten.

Vanaf 15:00 uur begint voor Posterenk een nieuwe band met een allround repertoire.

Band de Bridge.

The Bridge is een band uit Deventer en omstreken die is geboren in de wijk de Hoven.

Een gelouterde en enthousiaste groep muzikanten vond elkaar in gelegenheidssessies in ’t Hovenhuus, waaruit op basis van vriendschap en een gezamenlijke liefde voor muziek de band The Bridge is ontstaan.

The Bridge is een spannende coverband die zompig kan rocken als “the Black Keys” en “Queens of the Stoneage”, maar die ook gevoelige nummers van Stevie Ann en Skunk Anansie op het repertoire heeft. Het continue veranderende repertoire spant zich uit over de hele rock- en popgeschiedenis van Elvis en Dusty Springfield, via Tina Turner, Iggy Pop en de B52’s naar Of Monsters and Men en Nothing but Thieves. Kom kijken, luisteren, genieten en feesten met ons!

Posterenkse Feesten is een activiteit van Stichting Behoud Wilpermolen. Het belooft weer een gezellig weekend te worden en het zal de bezoekers aan niets ontbreken. www.wilpermolen.nl

Programma overzicht

Zaterdag 25 Mei
Molen-POP-Quiz             21:00 tot 01:00 uur

Zondag 26 Mei
Kinderactiviteiten vanaf  13:30 uur
Molenspelen                     13:30 tot 15:00 uur
Band de Bridge                 15:00 tot 19:00 uur

Attachments:
Download this file (Flyer PF 2019.pdf)Flyer Posterenkse Feesten 2019[ ]1054 Kb
лимузин на свадьбу.
Компания Сансити

Contact

Bezoekadres:
Molenallee 12
7384 AM Posterenk

Secretariaat:
Hw Iordensweg 126
7384 AK Posterenk 

E-mail

 

Sponsoren

De Stichting Behoud WilperMolen "Het Dak Eraf" word ondersteund door deze bedrijven uit Posterenk en omgeving. Wil je hier ook aan meedoen? mail dan naar onze DCP  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor de mogelijkheden


https://www.gkoldenhof.nl/

 

 

https://www.bosgoeddiervoeders.nl/