Tekstgrootte
новые флеш игры.

Terugblik Posterenkse Feesten 20 en 21 Mei 2017

Categorie: Nieuws

Шаблоны Joomla здесь.

In Posterenk werd op zaterdag 20 en zondag 21 mei alweer de 15e editie van Posterenkse Feesten georganiseerd. Het aantal deelnemers is sterk gegroeid. Eén van de oorzaken was Posterenk Live op de zaterdag avond. Het concept is gebaseerd op “De vrienden van Amstel Live”. De muzikale kern werd gevormd door “Twells Vergiet” met dit jaar weer veel oude en nieuwe gastmuzikanten die allemaal hun eigen instrumenten bespelen en/of meezingen. 

Op zondagmiddag was dit jaar voor het eerst een activiteit voor de kinderen van 4 t/m 8 jaar, georganiseerd door molenaar Natasja van Otterloo in samenwerking met molenaar Jos Kablau. Het programma heet  “De Molenmuis” en op verzoek blijft ze dit programma organiseren. 

De oudere jeugd heeft zich dit jaar uitstekend vermaakt tijdens de Posterenkse Feesten.  Voor hen was er een speciaal activiteitenveld en ze deden mee aan de molenspelen. 

De zondagmiddag stond weer bol van muziek en gezelligheid. Klapper van de middag was de band “Pants on Fire” 

Posterenkse Feesten is een activiteit van Stichting Behoud Wilpermolen. Het was een zeer geslaagd evenement en het heeft de bezoekers aan niets ontbroken. www.wilpermolen.nl 

лимузин на свадьбу.
Компания Сансити

Contact

Bezoekadres:
Molenallee 12
7384 AM Posterenk

Secretariaat:
Hw Iordensweg 126
7384 AK Posterenk 

E-mail

 

Sponsoren

De Stichting Behoud WilperMolen "Het Dak Eraf" word ondersteund door deze bedrijven uit Posterenk en omgeving. Wil je hier ook aan meedoen? mail dan naar onze DCP  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor de mogelijkheden


https://www.gkoldenhof.nl/

 

 

https://www.bosgoeddiervoeders.nl/