Tekstgrootte
новые флеш игры.

Terugblik Posterenkse Feesten 20 en 21 Mei 2017

Categorie: Nieuws

Шаблоны Joomla здесь.

In Posterenk werd op zaterdag 20 en zondag 21 mei alweer de 15e editie van Posterenkse Feesten georganiseerd. Het aantal deelnemers is sterk gegroeid. Eén van de oorzaken was Posterenk Live op de zaterdag avond. Het concept is gebaseerd op “De vrienden van Amstel Live”. De muzikale kern werd gevormd door “Twells Vergiet” met dit jaar weer veel oude en nieuwe gastmuzikanten die allemaal hun eigen instrumenten bespelen en/of meezingen. 

Op zondagmiddag was dit jaar voor het eerst een activiteit voor de kinderen van 4 t/m 8 jaar, georganiseerd door molenaar Natasja van Otterloo in samenwerking met molenaar Jos Kablau. Het programma heet  “De Molenmuis” en op verzoek blijft ze dit programma organiseren. 

De oudere jeugd heeft zich dit jaar uitstekend vermaakt tijdens de Posterenkse Feesten.  Voor hen was er een speciaal activiteitenveld en ze deden mee aan de molenspelen. 

De zondagmiddag stond weer bol van muziek en gezelligheid. Klapper van de middag was de band “Pants on Fire” 

Posterenkse Feesten is een activiteit van Stichting Behoud Wilpermolen. Het was een zeer geslaagd evenement en het heeft de bezoekers aan niets ontbroken. www.wilpermolen.nl 

лимузин на свадьбу.
Компания Сансити

Contact

Bezoekadres:
Molenallee 12

Secretariaat:
Molenallee 24a

7384 AM Posterenk 

E-mail

 

Sponsoren

Momenteel hebben wij geen bedrijven voor structurele sponsoring.
Mede daarom zijn wij erg blij met onze incidentele sponsoren en donateurs.