Tekstgrootte
новые флеш игры.

Drie dagen feest in Posterenk

Categorie: Nieuws

Шаблоны Joomla здесь.

POSTERENK - Dit jaar kreeg de Posterenksche ‘Zondag’ wel een heel bijzonder tintje met maar liefst drie dagen feest. Vrijdagavond 8 mei begon het feest. Samen met Canadese veteranen, burgemeester Penninx en de Canadese RCL Pipes and Drums-band vierde Posterenk 70 jaar vrijheid.

Zaterdagavond 9 mei traden wederom ‘de Vrienden van Posterenk Live’ op. Posterenks muzikaal talent liet, onder begeleiding van ‘Twells Vergiet’, van zich horen vanaf 20:30 uur. Op zondagmiddag 10 mei (vanaf 13.00 uur) was het weer als vanouds buitencafé rondom de Wilpermolen. Tijd om bij te praten en natuurlijk de nodige dansjes te wagen. Niet alleen stond DJ Tonni als altijd achter de draaitafel, ook was er geweldig optreden van Twist. Voor echte helden waren er de Molenspelen waaronder: het molenzak hangen, stro darten, stellingschieten en bierschuiven. Vanzelfsprekend werd ook dit jaar aan de jeugd gedacht. Zij deden mee aan een fotoshoot en leefden zich lekker uit tijdens de dansworkshop en het bubbelvoetbal.

лимузин на свадьбу.
Компания Сансити

Contact

Bezoekadres:
Molenallee 12
7384 AM Posterenk

Secretariaat:
Hw Iordensweg 126
7384 AK Posterenk 

E-mail

 

Sponsoren

De Stichting Behoud WilperMolen "Het Dak Eraf" word ondersteund door deze bedrijven uit Posterenk en omgeving. Wil je hier ook aan meedoen? mail dan naar onze DCP  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor de mogelijkheden


https://www.gkoldenhof.nl/

 

 

https://www.bosgoeddiervoeders.nl/